Salı, Ocak 17, 2012

İyi geceler öpücüğü

Bir insan size aslında göründüğü gibi biri olmadığını, özünde; duygusal, sıcak, samimi ve pazarlıksız biri olduğunu söylediğinde onu dinleyin. Ardından sizin için değişebileceğini, sizin kurallarınızla yaşayabileceğini, hatta hayatını size adayabileceğini söyleyecektir. -Çok hoş değil mi?- "Sizin için değişecek bir erkek" işte her kızın aradığı(nı sandığı) şey.

Bir erkek size bunları söylüyorsa aksi yöne doğru koşarak kaçmanızın tam zamanıdır. Çünkü insanlar değişmezler. Neye inanırsanız inanın elinde doğduğu andan itibaren kendi seçimleriyle yaşamış bir ruh varken asla kumandayı başkasına teslim edebilecek biri yoktur. Kendinizi kandırmayın bunun siz de farkındasınız.

Hayat elimize hazır verilmez, kendi tercihlerimiz biri bulunduğumuz yere getirir. Kendi felaketimizi de kurtuluşumuzu da biz yazarız. Bir başkasının kalemine ihtiyaç duyacaksam var olmamın ne anlamı var ki?

Asla değişebileceğini idda eden insanlara inanmayın onlar tam da gerçekte olmadıklarını iddia ettikleri insanlar.

Tatlı rüyalar.

ö.ö

Ha unutmadan; insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. En başta kendimden biliyorum!

2 yorum:

  1. Çok doğru yazmışsın , hayatta yaptığımız seçimlerle kendi kaderimizi yaratırız . Başkasını değiştiremeyiz , onu olduğu gibi sevebiliyorsak mesele yok ama birgün değişir umuduyla yanındaysak sonu hayal kırıklığı .
    mutlu günler , sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim, bilmukabele. :) Mutlu günler. :)

    YanıtlaSil