Pazar, Şubat 03, 2019

7100

annemin teneke kutusu şıngır şıngır annemin masasının altında; düğme kutusu renk renk boy boy düğmeler teneke kutu şıngır şıngır rengarenk annemin odası, annemin karanlık odası dikiş iğneleri, düğmeler, renkli düğmeler, dönen düğmeler, kumaş düğmeler, plastik düğmeler, annemin karanlık odasında düğmeler, iğneler, kış geliyor, şıngır şıngır kış geliyor.

7 yorum:

  1. Panco hep Ankara'da Vega konserine gitmek isterdin. Umarım gitmişsindir. Ben senden çok sonra başladım dinlemeye.

    YanıtlaSil
  2. Evine sinmiş bir kökü vardı. Lavanta kokusu...

    YanıtlaSil
  3. Karşıdaki marketin sahibi haçlı kolyeni gördükten sonra sana sürekli dini konulardan bahsetmeye çalışıyordu. Başka bir markette de sana saldırmışlardı. Yanlış hatırlamıyorsam anket tarzında bir şeyler yapıyordun o dönem. Bence zincir marketlerden başka yerlere girme Panco.

    YanıtlaSil
  4. Nietzhche-deccal. Buraya yazmıştın günahlarını.

    YanıtlaSil
  5. 7 şubat, babalı sahil, tanrıça dansı

    YanıtlaSil
  6. Sana büyüteç almıştım. Sen de çok gülmüştün. Komik değildi ama sen çocuksu bulmuştun. Senin yanında farklıydım galiba. Başkalarının göremediği birisi oluyordum. Daha doğrusu başkalarına gösteremediğim bir ben çıkıyordu açığa.

    YanıtlaSil
  7. Her şey kötü gitmiyor Panco. Çoğu şey birden düzelmeye başladı. Ama ben atamıyorum üzerimden bu yorgunluğu. Bir defasında ağlamıştın yanımda, delirmek istemiyorum diye. Garip gelmişti. Nasıl delirebilirdin ki? Şu an anlayabiliyorum. İnsan adım adım nasıl kaybeder aklını, ruhuna iyileşmeyecek yaraları nasıl açar çok daha iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil